Irenes Hälsoresa

Jag blev attackerad av en Rottweiler för 4 år sedan, det var efter detta som mina panikattacker startade. Jag fick en hemsk inre stress och panikattackerna kunde komma precis när som helst och det blev värre med åren. Kunde få panikångest när jag satt och lyssnade på föredrag eller när jag var hos tandläkare. (har inte tandläkarskräck) Det har varit så illa att jag varit tvungen att gå därifrån.

Jag har under åren provat precis allt, men inget har hjälpt mot mina panikattacker. Här är en bild på det berg av kosttillskott som jag har testat.

 

 

Jag hade mer eller mindre gett upp, när Natalie tipsade mig om deras Nervkomplex och Frossört.

Jag skickade efter örterna och har tagit 1 tsk av varje 3 gånger om dagen. På bara 3 dagar har ALLA mina hemska symptom har försvunnit! Trodde aldrig det skulle fungera så på en gång. Men sen jag började med detta har jag ett lugn som jag inte trodde var möjligt. Min vilopuls har gått ner med 10 slag! Jag är så otroligt glad! Har beställt hem två omgångar till för att det inte ska ta slut.

 

Jag vill bara dela med mig och tacka av hela mitt hjärta för denna hjälp. 

 

Jag är idag 67 år, jag känner mig dock inte som 67 för jag mår så bra. Jag kommer nu även att bättra mig med kosten som ni rekommenderar och försöka utesluta ost och kött. Äter idag socker- och glutenfritt. Det är aldrig för sent att göra förändringar i livet!

Kramar från Irene

 

Informationen på den här bloggen är inte skriven av läkare och ska inte ses som medicinska råd. Ta kontakt med läkare vid sjukdom.

Taggar: Hälsoresor