Natalies hälsoresa

Natalie Kervén - Jag räknade att jag haft minst 83 symptom.

 

 Jag har varit sjuk i princip hela mitt liv i ett hav av olika symptom, besvär såsom:

• Muskelvärk, Artros

• Ledvärk, Fibromyalgi

• Ryggbesvär (abnorm smärta i rygg/ländrygg)

• Spänningshuvudvärk och migrän

• PMS

• Tinnitus

• Hjärtsvikt med dubbel, mellanslag, hjärtrusningar i 22 år

• Leverkrämpor, fettlever, cystor på levern

• Gallstenar

• Njurbesvär, inkontinens, njurstenar

• Cellförändringar både på leverfläckar och livmodertapp

• Candidaöverväxt och vaginal klåda (haft mer eller mindre sen jag fick mens)

• Över 200 UVI samt ofta urinering

• IBS, IBD

• Läckande tarm samt abnorma magkramper i år

• Magkatarr, uppblåst mage

• Klåda, utslag på hud

• Endometrios, hundratals cystor * Oregelbunden mens * Abnorma menssmärtor

• PCOS

• Ångest, panikångest, svår dödsångest

• Brain-fog

• Heart-burn

• Nedstämdhet

• Utmattning

• Trötthetssyndrom

• Synrubbningar, suddig syn, mörkerseende 

 Låg temperatur (runt 35,5 till 36, ibland lägre) under många år

 Lågt blodtryck

 Alltid frusen in i märgen, men alltid främst händer och fötter

 Tålde varken kyla eller värme/sol

 Sk soleksem efter 5 minuter i sol

• Bihålebesvär och en hel del andra besvär såsom ingen glädje i livet, ingen sexlust och ville helst vara för mig själv.

Jag räknade att jag haft minst 83 symptom

Redan innan jag fyllde tre år fick jag mängder av antibiotikakurer pga öroninfektioner. När jag var åtta år kom huvudvärken och besvärande mage.

Vid tolv år fick jag mensen därav den var konstant oregelbunden. Fick min första cysta, stor som en apelsin, när jag var 15 år samt tre njurstens-anfall (Redan här började mina njurbesvär) Härefter kom cystorna och smärtorna alltmer i princip varje månad mer el mindre.

I 20-årsåldern började mina hjärtproblem. Åt Sotacor i över två år pga hjärtrusningar. Dubbel/mellanslag och en massa olika betablockare prövades ut samt mängder med andra mediciner såsom morfin mot smärtorna, cystor, magbesvär, svåra mensbesvär, migrän mm. Har opererats flera gånger mot både spruckna, blodfyllda och vätskefyllda cystor samt ofantligt många vaginala cystpunktioner.

Jag har varit inlagd på sjukhus säkert över hundra gånger pga alla cystor, magkrämpor, infektioner med höga sänkor, inflammationer, migrän-attacker, gallstenar etc etc.

Tagit bort över 100 leverfläckar, cellförändringar i några av dom. Alltid s.k UVI när jag åkt in samt alltid för mycket vita blodkroppar. Träffat över tvåhundra läkare genom alla år, där mer och mer mediciner, hormonpreparat har satts in mot olika besvär. Blev sämre och sämre med åren.

2010 blev det allt ännu värre och våren 2011 brakade hela min kropp ihop och vad hände här?

Jag tog fästingvaccinet, vilket jag inte förstod där och då berodde på det. Första sprutan hände vad jag minns inte så mycket, men efter den andra var då jag rullade ur säng, kröp på golvet i sånna grava smärtor, tappade kaffekoppar, hade ofta skakningar i händer, huvud, tappade ord, fick hjälp med att klä på mig mm. Läkarna började här efter många undersökningar misstänka MS. 

Hade fruktansvärda smärtor i lever, galla, njurar, rygg, huvud, leder, muskler mm och hjärtat hade en vilopuls på över 100 plus tusentals registrerade mellanslag. 2014 op jag för grava cellförändringar (grad 3) på livmodertappen.

OBS! Ingen läkare har någonsin pratat med mig om kosten under alla dessa år, vilket är rent skrämmande. Våren 2015 satte jag mig en dag i soffan och funderade på att det är något som inte stämmer, man kan inte ha alla dessa problem. Började söka på nätet vad jag led av och lidit av hela mitt liv, varför jag varit så sjuk under alla år och efter några dagars läsning förstod jag vad jag led av: Candidaöverväxt, läckande tarm, obalans i kroppen, försurad kropp mm.

Efter fyra månaders noga research litade jag till slut på den välkände naturläkaren Eric Bakker som rankas som en av de ledande experterna i världen inom Candida. Jag startade Eric’s program i slutet av juli 2015. Det var ingen lätt resa i början att utesluta allt socker, snabbmat, kaffe, mejeri, gluten etc.

Kroppen hade under 43 år hunnit att samla på sig mycket gifter plus att Candida, obalans av bakterier hade tagit över helt och styrde mitt liv. Jag bokstavligen levde på socker, glass, godis, bullar, cola, snabbmat etc. Att sluta med det som kroppen varit van vid i så många år var ingen dans på rosor. Fick mängder med otrevliga utrensningssymtom och jag vet idag är att jag gick alldeles för fort fram med att trappa ut allt skräp.

Nedtrappningen bör göras mycket långsamt. När jag hade gått ca ett år på programmet mådde jag toppen. Hade lite småbesvär kvar ibland såsom njurbesvär, hjärtbesvär och lite känningar från levern och magen, men absolut inget jag reflekterade över vara något jobbigt. Dessa småbesvär hade jag kunnat levt med (om de inte blivit värre)

Hösten 2016, drygt 14-15 månader på programmet fick jag mer besvär med hjärta, lungor, rygg, lever, njurar och undrade vad jag gjorde för fel. Vintern 2016/2017 blev jag ännu sämre med ovanskrivna symtom. Fick då igen över 8000 mellanslag/dygn och fick gympa mig igenom nätterna samt äta varje halvtimme för att hjärtat skulle slå något sånär mer normalt. Eric försökte här hjälpa mig, hitta orsaken, men förstod inte heller varför jag blivit sämre.

Jag tog då kontakt med en hjärtspecialist i dec 2016 och de gjorde alla undersökningar igen (vilket de gjort många gånger tidigare under alla år) och kom fram till att jag behövde opereras för att bli av med mina tusentals dubbelslag. Jag blev även histaminkänslig under en period våren 2016, men som jag fick bort med högre doser C-vit samt Chlorella under 2,5 månad. 

I februari 2017 reagerade jag på en kommentar i en tråd i gruppen då en medlem frågat om irisdiagnostik, varpå Homeopaten Jimmy Lindau lade ut ett öga i tråden och förklarade tendensbesvären som syntes. När jag läste vad Jimmy skrev blev jag väldigt intresserad. Tog kontakt med honom varpå han gjorde irisdiagnostik, kollade mitt immunförsvar (hade inte haft en feber över 38,5gr på många, många år, vilket betyder ett sämre immunförsvar och låg i nivå 7) samt att jag fick förklara alla mina besvär som blivit sämre. Jimmy visste direkt varför aldrig fick bukt med mina kvarvarande besvär och varför jag blev sämre.

Han förklarade att det handlade om mina njurar, som var ett av mina största problem, samt binjurar, lymfan. Mina njurar filtrerade inte skräp från lymfan och mina hjärtbesvär orsakades pga belastade binjurar, stagnerad lymfa. Se video om vårt viktiga lymfsystem, en video om binjurarna och även en film om njurarna.

Jag hade även här fått en tid inbokad för hjärtoperationen i mars, men valde nu att avboka tiden. Redan dagen efter började jag följa Jimmys rekommendationer, vilket var att utesluta all mejeri, all stärkelse, kaffe och proteinet, då all protein oavsett källa. Protein är riktigt jobbigt för njurarna, är även mycket svårsmält för magen, speciellt animaliskt protein.

Han skickade mig örter, parasitkomplex och bad mig börja med detoxen, mest Raw food och frukt till en början.

Efter ett par veckor rekommenderade han även att jag skulle gå på en vattenmelonfasta en tid samt även en vindruvefasta. (Obs, detta var rekommendationer personligen till mig) Jag fick mängder med olika utrensningsbesvär, hundratals utslag på kropp, mestadels på rygg/axlar. 

Generellt bör man här backa lite grann, minska på frukten och fortsätta med mer grönt en tid, men jag valde att fortsätta frukten då jag ändå hade bra med energi och mådde ändå ok. Efter ca 4v mådde jag markant bättre på samtliga besvär. Hjärtat hade även blivit 75% bättre.

Efter ytterligare någon månad slog hjärtat helt normalt, vilket var en enorm lättnad. Hade här dock vid tidpunkten fortfarande lite besvär med njurar, lungor som jag fått jobba mycket med under våren.

Efter ca 4 månader på Jimmys rekommendationer rankar jag mig 99,99% frisk och det här är för mig en helt magisk, obeskrivlig känsla. Det går inte att förklara med ord!

Jag har inga känningar kvar alls av något besvär. Blir aldrig uppstressad över något, hur mycket jag än har att göra. Har alltid en lugn, harmonisk känsla i kropp. Vaknar alltid pigg, utvilad och känner lycka och glädje varje morgon jag stiger upp. Boostar mig ännu med C-vit, Chlorella dagligen och kommer göra i resten av mitt liv och ibland lite extra detox med örter..

Hur ska jag Tacka? Jag vet inte hur man tackar en person/personer som räddat ens liv från ens kroniska krämpor/besvär? Hur tackar man egentligen? Ett ”Tack” räcker inte på långa vägar här, men jag hoppas innerligt att både Jimmy och Eric vet och känner hur tacksam jag är. 

Kramar Natalie

** Uppdatering...

Nu är det Januari 2022 och 4,5 år som frisk.. (Det tog mig totalt 2 år att detoxa och återbalansera kroppen, 3 år för magen att bli 100% bra) 

 

 

Informationen på den här bloggen är inte skriven av läkare och ska inte ses som medicinska råd. Ta kontakt med läkare vid sjukdom. 

Taggar: Hälsoresor, Symptom