Viktorias hälsoresa

Till att börja med så vill jag tacka gruppen Body Cleanse Sweden och mig själv från djupet av mitt hjärta. Är innerligt tacksam över den resa jag har gjort. ❤

Jag har sedan jag varit liten haft många olika problem i min kropp.

Allergier, eksem och falsk krupp var hur allt började bland annat. När jag var 12 år fick jag min första mens. Då började kaoset. Jag gick upp jättemycket i vikt och mådde väldigt dåligt mentalt. Mensen blev heller aldrig regelbunden. Jag led av mycket oro och var mer eller mindre deprimerad i olika perioder.

Lite senare kom ätstörningarna. Jag tillät mig inte att äta något. Vägde ett tag ca 50 kilo och när jag en dag var så hungrig att jag inte stod ut så tryckte jag i mig kopiösa mängder med mat. På bara någon månad hade jag gått upp från 50 kg till 90 kg!

Stackars kropp!!

Jag har under årens lopp provat i princip allt för att läka kroppen. Jag hade en period i kring ätstörningarna då jag var på rätt spår. Jag åt rawfood, vilket är toppen, men nu i efterhand så fattar jag ju att jag hade behövt örterna och extrakt för att läka på djupet.

År 2009 och 2011 gick jag in i väggen. Dessa perioder var ett helvete. Jag hade ångest så jag spydde och sov inget alls. Drogs med mycket mörka känslor om att jag ville dö och allt var svart. Jag isolerade mig i min lägenhet. Hade social fobi. Lyckades efter lång sjukskrivning på nått vis återhämta mig litegrann men kroppen var i kaos. Jag hade svettningar på nätterna, hjärtklappning, oro och sömnproblem.

I början av 2016 beslutade jag mig för att smörja mig med en hormonsalva i syfte att rätta till obalanserna. (Detta var det enda jag inte provat trodde jag).

 

Denna salva ställde till ett HELVETE utan dess like. Jag blev hyper orolig, sömnlös, svettningar, hallucinationer, fruktansvärda panikattacker, personlighetsförändring, utbrott m.m. Höll på att ta livet av mig med.

Efter flera vändor på akuten så fick jag tillslut in mig på psyk på annandagjul natt 2016. Jag som alltid varit så anti läkemedel fick nu 5 olika. Antidepressiva, sömntabletter, lugnande, sköldkörtelmedicin.

Efter någon vecka på psyk blev jag hemskickad att stå på egna ben med alla dessa piller. Jag hade hallucinationer av sömntabletterna. Såg gubbar i mitt sovrum.

I slutet av april kände jag att jag var tvungen att göra något. Hittade Body Cleanse gruppen och kände att jag var tvungen att prova frukt detoxen. Detta var det enda jag inte provat eftersom jag alltid trott att fruktsocker är dåligt. Nu kände jag att jag var tvungen att prova!

Idag tackar jag gudarna för det. På bara någon dag med frukten så hände saker med mitt medvetande. Jag började kunna tänka igen! Eftersom jag gick all in över 1 natt så hade jag mycket utrensningssymtom. Men jag körde på. På 40 dagar med bara frukt så hade jag slutat med alla mediciner utom antidepressiva som jag hade börjat trappa ner.

Det har varit en lång resa och kamp och jag är såå sjukt stolt över mig själv. Jag började frukt detoxen den 27 april 2017 och än idag på dagens datum 21 mars 2018 så lever jag på 100 % frukt . Har under detta år ätit sallad vid ett fåtal tillfälllen och något annat någon gång. Annars bara frukt. Frukten och örterna har givit mig ett nytt liv!!

All kärlek från mig!

Följ mig gärna mig på Instagram.

 

Informationen på den här bloggen är inte skriven av läkare och ska inte ses som medicinska råd. Ta kontakt med läkare vid sjukdom.

Taggar: Hälsoresor