Om oss

Academy of Nature är ett utbildnings- och hälsoföretag som drivs av Sofie, Linda och Natalie. Vi brinner för kost och hälsa och är alla utbildade inom närings- och örtterapi samt detox. Linda och Sofie är även utbildade lymfmassörer och Sofie är dessutom molekylärbiolog i grunden.

Vi har alla gjort en lång hälsoresa och varit rejält sjuka själva. Läs om Natalies hälsoresa, hur hon blev av med minst 83 symptom.

Vi har testat de flesta dieter och tillskott genom åren i ett försök att läka oss själva.

Vi har kommit fram till att det som läkt våra kroppar bäst är att äta en växtbaserad kost med så mycket raw food och frukt som möjligt. Det renar vårt lymfsystem på djupet. Samtidigt stöttar vi även våra kroppar med naturliga örter.

Vi såg att mycket av den erfarenhet och kunskap som vi har saknas i Sverige, därför valde vi att starta detta företag. Vi erbjuder inte bara utbildningar inom hälsa utan har även en webshop med utvalda örter och kosttillskott.

Örterna har valts ut och satts samman i olika komplex av naturterapeut Jimmy Lindau. Jimmy är utbildad inom närings- och örtterapi och han är även homeopat, kiropraktor och detoxspecialist.

På vår Youtubekanal Academy of Nature delar vi med oss av massa hälsotips, så prenumerera gärna gratis på den.